Stan u ZepTerra kompleksu

DatumFebruar 2024
Lokacija ZepTerra, Novi Beograd, Srbija
Vrednost$50,000
KategorijaStanovanje

Naše rešenje

 

Uncube sa ponosom predstavlja projekat stana u  ZepTerra kompleksu na Novom Beogradu, primer moderne elegancije i funkcionalnog dizajna. Završili smo ovaj projekat u februaru 2024. godine, a izveden je po principu “ključ u ruke,” pružajući našim klijentima kompletno namešten i funkcionalan prostor.

Dizajnerska Filozofija: Naš cilj bio je stvoriti prostor koji kombinuje savremeni dizajn sa visokim standardima udobnosti i estetike. Koristili smo visokokvalitetne materijale i pažljivo birane dekorativne elemente kako bismo postigli elegantan i funkcionalan prostor.

Dnevna soba odiše sofisticiranošću i toplinom, sa oblogama u drvenom dekoru, beloj boji i boji opeke. Zid iza televizora obložen je panelima u visokom sjaju, dok je komoda ispod televizora takođe bela, sa ugrađenim biokaminom. Otvorene police su u drvenom mat dekoru, a zatvorene su u boji cigle. Rasveta uključuje šinske reflektore i Ikeinu crnu lampu koja se savršeno uklapa sa ostatkom dizajna.

Kuhinja i trpezarija su povezane otvorenim konceptom. Kuhinja je opremljena modernim belim ormarićima visokog sjaja i drvenim radnim površinama. Trpezarijski prostor je elegantno uređen sa minimalističkim nameštajem koji se savršeno uklapa u celokupni dizajn stana.

Hodnik je detaljno uređen sa modernim elementima koji pružaju funkcionalnost i estetsku privlačnost. Prostire se do plafona, sa ormarima koji imaju dekorativne police i skrivene komponente za klima uređaje.

Spavaća soba je dizajnirana kao miran i udoban prostor, sa pažljivo odabranim nameštajem i dekorom koji pružaju osećaj topline i udobnosti. Svetlo-sivi zidovi dodatno naglašavaju prostranost i pružaju umirujuću atmosferu.

Kupatilo je moderno i funkcionalno, sa elegantnim pločicama i savremenim sanitarijama. Svaki detalj je pažljivo odabran kako bi se postigla maksimalna funkcionalnost i estetski dojam.

Ovaj projekat na Novom Beogradu je primer kako Uncube uspešno kombinuje moderni dizajn sa visokim standardima udobnosti i funkcionalnosti. Ovaj stan nudi sve što je potrebno za udoban i moderan život, a svaki detalj je pažljivo osmišljen kako bi zadovoljio najviše standarde kvaliteta.