Stan u Wellport kompleksu

DatumJanuar 2024
Lokacija Wellport, Novi Beograd, Srbija
Vrednost$40,000
KategorijaStanovanje

Naše rešenje

Ponosni smo da vam predstavimo jedan od naših najnovijih projekata u Wellport kompleksu na Novom Beogradu.

Uncube je dizajnirao ovaj stan sa ciljem da stvori savremeni i udoban životni prostor koji zadovoljava sve potrebe modernog stanovanja. Projekat je pažljivo osmišljen, od izbora boja i materijala do rasporeda nameštaja, kako bi stan bio funkcionalan i estetski privlačan.

Prva prostorija koja privlači pažnju je dnevna soba, dizajnirana sa naglaskom na prostranost i svetlost. Veliki prozori omogućavaju obilje prirodnog svetla, dok neutralne boje zidova i moderni nameštaj stvaraju osećaj topline i gostoprimstva. Centralni deo prostorije čini udobna sofa u svetlim tonovima, okružena minimalističkim dekorom i elegantnim detaljima, poput dizajnerskih lampi i umetničkih slika.

Kuhinja je moderna i funkcionalna, opremljena najnovijim aparatima. Koristili smo kombinaciju belih i drvenih elemenata kako bismo postigli čist i sofisticiran izgled. Trpezarija je smeštena uz kuhinju, sa elegantnim drvenim stolom i udobnim stolicama, idealna za porodične obroke i druženja sa prijateljima.

Spavaća soba odiše spokojem i luksuzom. Krevet sa tapaciranim uzglavljem, meke zavese i pažljivo odabrana posteljina čine ovu sobu savršenim mestom za odmor. Diskretni ormari pružaju dovoljno prostora za odlaganje, dok noćni stočići i prigušeno osvetljenje doprinose atmosferi opuštanju.

Kupatilo je dizajnirano sa posebnim akcentom na funkcionalnost i estetiku. Korišćeni su visokokvalitetni materijali, poput mermera i stakla, koji prostoru daju sofisticiran izgled. Ugradne police i moderna sanitarija čine ovaj prostor praktičnim i elegantnim.

Pored unutrašnjeg uređenja, pažnju smo posvetili i balkonima i terasama. Sa prelepim pogledom na grad, ove otvorene površine su idealne za jutarnju kafu ili večernje opuštanje. Nameštaj je odabran tako da bude otporan na vremenske uslove, a biljke dodaju dodir prirode u urbani prostor.

Kompanija Uncube se specijalizovala za arhitektonski dizajn i uređenje enterijera, koristeći najnovije tehnologije i materijale kako bi ostvarili viziju vašeg idealnog doma. Naš pristup “ključ u ruke” znači da se brinemo o svakom detalju, od prvog koncepta do finalne realizacije, omogućavajući vam da bez stresa uđete u svoj novi, savršeno dizajniran prostor.