Stan u Kennedy Residence kompleksu

DatumFebruar 2024
Lokacija Kennedy Residence, Zemun
Vrednost$50,000
KategorijaStanovanje

Naše rešenje

Uncube sa ponosom predstavlja projekat stana u Kennedy Residence-u u Zemunu, koji je primer moderne elegancije i funkcionalnog dizajna. Ovaj projekat, završen u februaru 2024. godine, izveden je po principu “ključ u ruke” – od početka do potpuno nameštenog stana.

Naš pristup u ovom projektu bio je stvaranje prostora koji kombinuje savremene elemente sa visokim standardima udobnosti i estetike. Prostor je dizajniran sa pažnjom prema detaljima, koristeći visokokvalitetne materijale i moderno nameštaj.

Dnevna soba odiše sofisticiranošću i svetlošću, zahvaljujući velikim prozorima koji omogućavaju obilje prirodne svetlosti. Zidovi su u neutralnim tonovima, što dodatno naglašava prostranost sobe. Elegantna tamnosiva ugaona garnitura i stakleni stočići stvaraju minimalistički i elegantan izgled. Otvoreni koncept povezuje dnevnu sobu sa trpezarijom i kuhinjom, omogućavajući neometan protok prostora.

Kuhinja je moderno opremljena, sa belim ormarićima visokog sjaja i drvenim radnim površinama. Centralno mesto zauzima kuhinjsko ostrvo, koje povećava funkcionalnost i pruža dodatni prostor za rad i okupljanje. Savremeni uređaji i pažljivo odabrani detalji čine ovu kuhinju praktičnom i estetski privlačnom.

Spavaća soba je dizajnirana kao oaza mira, sa nežnim bojama i udobnim nameštajem. Veliki prozori omogućavaju obilje prirodne svetlosti, dok zavesama možete kontrolisati nivo osvetljenja. Zidovi su dekorisani umetničkim slikama koje dodaju lični pečat prostoru. Ugrađeni ormari i pažljivo odabrani detalji čine ovu sobu savršenom za odmor i relaksaciju.

Kupatilo je elegantno i funkcionalno, sa modernim sanitarijama i pločicama u neutralnim tonovima. Stakleni tuš kabina i veliki ogledali pružaju osećaj prostranosti i luksuza. Svaki element je pažljivo odabran kako bi se postigla maksimalna funkcionalnost i estetika.

Posebna pažnja posvećena je svakom detalju, od izbora materijala do završne obrade, kako bi se stvorio prostor koji zadovoljava visoke standarde moderne udobnosti i funkcionalnosti. Svaka prostorija je pažljivo dizajnirana da ponudi maksimalan komfor i estetski užitak.

Projekat stana u Kennedy Residence-u je primer kako Uncube uspešno kombinuje moderni dizajn sa visokim standardima udobnosti i funkcionalnosti. Ovaj stan nudi sve što je potrebno za udoban i moderan život, a svaki detalj je pažljivo osmišljen kako bi zadovoljio najviše standarde kvaliteta.